Familieopstellingen

Jacco Bouwes

 

Familieopstellingen is een methode die steeds meer bekendheid krijgt in het therapeutische veld.
In de opstelling komen zaken aan het licht die in een één op één gesprek vaak niet duidelijk worden. In relatief korte tijd biedt een opstelling een blijvende oplossing voor degene met een hulpvraag.
Een familieopstelling is geen therapie, maar een bewustzijnsceremonie met een fascinerende oplossingsgerichte benadering. Het laat zien wat er in het hier en nu nog (steeds) is en een rol speelt vanuit het verleden. Vaak dragen wij deze houdingen met ons mee zonder ons daar bewust van te zijn.


Bij de cursus wordt gebruik gemaakt van het nieuwe opstelling, waarin wij zoveel mogelijk werken in stilte en vertrouwen. Op deze manier kan er sterker en sneller worden gewerkt.
De cursist kan op een dieper niveau vaak tot aan ‘de wortel’ van het probleem doordringen. Dit heeft als functie de storend opstelling naar een ander niveau te transformeren.

Voor wie?

Een opstelling kan gedaan worden voor allerlei verschillende onderwerpen of thema’s in je leven waar je graag wat meer verheldering in wilt hebben. Meestal komt deze vraag omdat je sommige situaties al zo vaak bent tegengekomen dat je er genoeg van hebt of omdat je er in vastloopt en even geen uitweg meer ziet. Dit kan zowel op werk als op privégebied zijn.
Soms weten we niet altijd waarom we boos, verdrietig, angstig of belast voelen. Een opstelling kan je daar bij helpen.

Door wie

Jacco  Bouwes is Psychosociaal Therapeut en Opsteller. Hij richt zich op volwassenen die hulp en begeleiding nodig hebben bij psychosociale en emotionele problemen.
Hij kwam in aanraking met familieopstellingen en was verwondert hoe diep sommige problemen kunnen zitten en hoe deze weer op een relatief eenvoudige manier getransformeerd kunnen worden naar gevoelens van vrijheid, geluk en verbondenheid.

 


Dag: wordt nog bekend gemaakt
Tijd: 12.00 - 15.00 uur

 

 

Graag contact opnemen met Jacco Bouwes als u meer informatie wilt en/of u zich wilt opgeven

 

 

TERUG NAAR BOVEN