Klankconcert

 

Noëly Hofstra en Yvonne van Herrikhuijzen

 


Noëly is Ayurvedisch masseuse en geeft in haar praktijk in de Oase ook klankschaalmassages. Haar interesse in de Ayurveda en de wens om mensen te helpen en zich lekker te laten voelen, komen voor haar samen in de behandelingen die zij geeft.
 

Je kunt bij haar terecht voor verschillende massages en klankconcerten.
(Zie ook: Ayurvedische massage)
.

 


Yvonne werkt privé veel met haar klankschalen en instrumenten. Ze geeft workshops in Dreamboard en dromenvangers maken (Let’s catch your dream) en zet zich met hart en ziel in voor vluchtelingen in binnen- en buitenland.

 

Alles wat je tijdens ons klankconcert hoeft te doen is ontspannen liggen (of zitten als dit prettiger voor je is) en de prachtige en helende klanken hun werk laten doen.

Door het aanslaan van o.a. de klankschalen en de tingsha’s komen de tonen in je fysieke, emotionele en etherische lichaam binnen en werken diep door.

Door de klank en trilling van de instrumenten worden blokkades, zowel lichamelijk als emotioneel, opgeheven en zul je ervaren dat je spiritueel meer open komt te staan en tot rust komt.

 

Dag: zondag - datum wordt nog bekend gemaakt (yogaruimte op de 1e etage)
Tijd: 14.00 - 15.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)
Kosten: € 15,00 per persoon

 

Vol=Vol
Graag van tevoren aanmelden via info@noely.nl of 06 26 36 29 40

 

Er zijn yogamatjes en meditatiekussens aanwezig. Mocht je een deken en/of kussen prettig vinden, neem deze dan zelf even mee.