Ayurvedische massage

 

Noëly Hofstra

 


Ayurveda: De wetenschap van het leven


Mijn doel is je te helpen in balans te komen en te ontspannen. De basis en inspiratiebron hiervoor is de holistische natuurgeneeswijze Ayurveda uit India, wat uitgaat van het zelf genezend vermogen van de mens.
De Ayurvedische massage en de speciaal op jou afgestemde massageolie helpt jouw lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen.


Wat is Ayurveda?

Ayurveda betekent letterlijk: ‘Wetenschap van het leven’ (Ayur=leven en Veda=wetenschap). Het is een Indiase wetenschap en levensfilosofie, die ongeveer 5.000 jaar geleden is ontstaan en steeds vaker wordt toegepast in het westen. Ayurveda kijkt naar de mens als geheel en gaat uit van de eenheid van lichaam, geest en ziel. Het is meer dan alleen een geneeswijze. Het is een levenswijze die gezondheid en welzijn wil bevorderen op fysiek, geestelijk en spiritueel niveau.
Ayurveda geeft de westerse mens (juist in deze tijd waarin er zoveel prikkels en informatie op ons afkomen) instrumenten om volledige balans tussen lichaam, geest en ziel te krijgen en te behouden.

Massages

Ayurvedische massage


Ayurvedische massage is een zachte energetische massage op de huid. Ik maak hierbij gebruik van geurige oliën, samengesteld volgens de situatie en persoonlijkheid van de behandelde.
De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marma punten (marma’s zijn speciale energiepunten, vergelijkbaar met de acupunctuurpunten).
Het is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen.
Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades. Het lichaam wordt soepeler en de energie neemt toe.
De combinatie tussen de olie die behandeld is met kruiden en een massage die aangepast is op het lichaamstype, zorgt ervoor dat je helemaal in balans komt.Anti Stress massage


Hierbij wordt lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten. 
De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en bloesemwater, in combinatie met een rozenkwarts gezichtsmassage.
In vergelijking met de Ayurvedische massage is dit een wat lichtere en zachtere massage.

 

 

Klankschaalmassage


Deze behandeling ontvang je boven de kleding in staande, zittende en liggende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.
Door de bijzondere werking van de trillingen van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu.
Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en/of slecht slaapt.

 

 

Stoelmassage

 

Stoelmassage is een ontspannende en activerende drukpunt massage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter preventie van RSI en symptomen van stress.
Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen


Tarief

Ayurvedische massage 60 / 90 minuten: € 50,00 / € 75,00
Anti Stress massage 30 / 60 / 90 minuten: € 25,00 / € 50,00 / € 75,00
Klankschaalmassage 30 / 60 minuten: € 25,00 / € 50.00
Stoelmassage 30 minuten: € 25,00

 

Nu ook betaling per pin mogelijk!

 

Voor meer informatie en/of afspraak maken, kunt u contact opnemen met Noëly Hofstra

 

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN