ADHD bij Vrouwen

Eveline Roux

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

 

Als ADHD-vrouw kun je flink last hebben van de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken krijgt. Maar hoe fijn zou het zijn als je je ADHD in je eigen voordeel gebruikt? Want ADHD-vrouwen kunnen ook heel energiek zijn, als de beste out of the box denken en heerlijk creatief zijn.

 

Coaching en training voor vrouwen met AD(H)D

Tijdens de training en coaching is het doel om meer rust in je hoofd te krijgen.
Je werkt bijvoorbeeld aan:

 

  • Uitstelgedrag

  • Timemanagement en planningsproblemen

  • Je eigen grenzen leren kennen

  • Het 'anders' voelen

  • Verwachtingen van jezelf en van anderen

  • Jouw zelfbeeld

  • Hormoonschommelingen

 

Bij de training volgen we een vast programma en bij het individuele 1-op-1 coachtraject werken aan een aantal specifieke doelen die jij wilt behalen. Het 1-op-1 traject is dus helemaal op maat gemaakt.
 

Zowel in de training als bij de coaching luister ik zonder oordeel naar je. Je zult mij nooit horen zeggen ‘je bent zo slim, waarom kan je dit of dat nou niet?’. Integendeel! Ik denk met je mee, over bijvoorbeeld onzekerheid, prestatiedrang of juist faalangst. Over hoe je de lat iets lager kunt leggen voor jezelf en je er nog wel fijn bij te voelen.

 

Op locatie of online

De coaching en training vindt plaats in het Oase Centrum, of op een locatie van het Coachhuis (deze liggen verspreid door heel Nederland). Coaching kan ook via Zoom (een soort Skype) en daarnaast bied ik ook een online training

 


Ben je toe aan een realistische en positieve benadering van jouw ADHD-uitdagingen? Dan kan ik je helpen. Je bent van harte welkom; met en zonder diagnose.

 

Agenda

De trainingsdata vind je hier.

 


Als u vragen heeft of uitgebreide informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met Eveline Roux

 

 

TERUG NAAR BOVEN