The Whole Spectrum

Denise van Leeuwen

 

Mijn naam is Denise. Sinds kleins af aan ben ik geïnteresseerd in veel verschillende bezigheden omdat ik zoveel verschillende dingen leuk vind. In de praktijk wil ik veel ontdekken, leren en doen. Van portretfotograaf, sieraden maken, zorg voor de mensen om mij heen, van Reiki naar Massages.

Het liefst doe ik het allemaal.
Na veel verschillende paden bewandeld te hebben ben ik erachter gekomen dat alles wat ik leuk vind met elkaar in verbinding staat.

Sinds 2022 ben ik als zelfstandige begonnen bij SRT Fysio & Fitness en geef ik Cupping, Ontspanningsmassages en Klassieke Massages. 

Omdat mijn interesses verder gaan dan alleen masseren, ben ik ingewijd voor Reiki 1 en 2 en geef ik deze energie graag door tijdens een Reiki behandeling. 
In mijn vrije tijd vind ik mijn ontspanning in meditatie, Yoga en schilder ik graag met olieverf en gouache.

 

Ontspanningsmassage

Een Ontspanningsmassage werkt verlichtend voor het lichaam en voor de geest. 

Door de langzame zachte of stevige strijkingen met olie over de spieren ontspant het lichaam. Door de herhaaldelijke strijkingen geeft dit rust voor de geest. 

 

Klassieke Massage

Bij een Klassieke Massage ligt de focus meer bij de verschillende spiergroepen. De spieren worden met kracht behandeld, om de doorbloeding beter op gang te brengen zodat het lichaam weer in balans komt. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

 

Cupping

Cupping geeft meestal direct na de behandeling verlichting.
Doordat de cups op de huid vacuüm gezogen worden kan je tot zo een 4 cm diep het lichaam binnendringen. Dat betekent dat de doorbloeding diep in de weefsellagen gestimuleerd wordt zodat het bindweefsel weer soepel kan bewegen. Hierdoor vermindert het de pijn in de spieren en botten zodat bewegen weer pijnloos is.

 

Reiki

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Doormiddel van handoplegging stroomt de energie via de gever door naar de ontvanger. De energie weet zijn weg te vinden in het lichaam van de ontvanger en heft blokkades op daar waar nodig. Tijdens de behandeling kunnen er emoties vrij komen, kan je tintelingen, warmte of kou ervaren. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest en heft blokkades op.

 

 

 

Tarieven

Zie: www.thewholespectrum.nl

 

Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Vul het contact formulier in op mijn website of stuur een WhatsApp bericht. Dan neem ik zo snel mogelijjk contact met je op!